Garantii CompaniaDDD
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele
Ce inseamna Garantie 300% pentru Persoane juridiceStiu ca acum te intrebi ce mai inseamna si asta… 300% Garantie!? Alta modalitate de a te convinge? Este bine sa fi sceptic! Dar, sunt convins, ca la final, vei intelege foarte bine care este scopul.

Garantie 100% - Daca nu esti pe deplin multumit refacem GRATUIT interventiile timp de 30 de zile, astfel incat sa fi 100% multumit!

Garantie 200% - Dupa 30 de zile, daca tot nu esti pe deplin multumit de rezultate, iti returnam banii pe ultimul tratament din locatia respectiva si prestam urmatoarele tratamente cu titlu GRATUIT, timp de inca 30 zile, astfel incat sa fi 100% multumit!

Garantie 300% - Daca nici dupa aceste 2 etape, nu esti pe deplin multumit de rezultate, si doresti finalizarea colaborarii, vom suporta noi contravaloarea integrala a unei interventii, ce se va presta de orice alta firma autorizata, aleasa de tine, pentru locatia respectiva, astfel incat tu sa fi 100% multumit!

Daca ai citit cu atentie, si ai inteles, atunci cu siguranta scopul nostru a fost atins! Scopul nostru este ca tu sa fi 100% multumit de decizia luata de a colabora cu noi, COMPANIA DDD!


Bonus de incredere: Daca nici asa nu te-ai convins ca noi, COMPANIA DDD, suntem alegerea numarul 1 atunci cand esti interesat de servicii DDD cu adevarat de calitate, nu este nici o problema! Nu trebuie sa ai incredere in noi neconditionat, poti sa testezi mai intai! Programeaza-te acum pentru o interventie punctuala demonstrativa, si daca esti multumit, semnam contractul pe minim un an, si achiti interventia! Daca nu esti multumit, nu semnam nimic, si nu achiti nimic! Pur si simplu! Nu-i asa?

PS: Motto-ul nostru este: “Fapte, nu vorbe!” Ne asumam toate criticile, dar si toate meritele!Ce inseamna Garantie 300% pentru Persoane FiziceGARANTIE 100% - operatorii nostrii vor desigila si prepara substantele in fata ta astfel incat sa eliminam din start una din cele mai mari temeri ale clientilor in general. Pentru a fi 100% multumit, in cazul in care nu se intampla acest lucru NU ACHITATI INTERVENTIA!

GARANTIE 200% - in functie de daunatorul vizat, dupa prima sau a doua etapa, se ofera garantie de 100% asupra rezultatelor timp de 30 de zile! Daca nu esti pe deplin multumit, repetam interventia timp de 30 de zile, pana vei fi 100% multumit!

GARANTIE 300% - Daca totusi dupa 30 de zile, inca nu esti pe deplin multumit, iti restituim integral contravaloarea interventiei, astfel incat sa te poti adresa oricarui alt prestator ales de tine, pentru a fi 100% multumit! Pur si simplu! Nu-i asa?
GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice