AquaPy
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


Este o vorba - Cu o floare nu se face primavara!, insa produsul de fata tinde sa contrazica aceasta expresie. Avand la baza piretrine naturale - un extract de plante provenit din polenul crizantemei africane (Pyrethrum cinerariaefolium), AquaPy este un insecticid care actioneaza in urma contactului si ingestiei daunatorilor, distrugandu-le sistemul nervos si astfel provocandu-le moartea.


Ceea ce il face special, pe langa caracterul bio, este formula bazata pe o tehnologie revolutionara anti evaporare (FFAST). Astfel, AquaPy este ideal pentru utilizarea in cadrul unui tratament de scurta durata al zonelor sensibile, unde este nevoie ca activitatea sa nu fie intrerupta pentru mult timp si reluata imediat dupa aplicarea substantei si eradicarea daunatorilor.


Produsul este extrem de eficient in combaterea unui spectru larg de insecte daunatoare, printre care se numara gandacii, mustele, tantarii, puricii, paduchii, plosnitele, moliile, urechelnitele, furnicile, viespile si daunatorii de depozite.


AquaPy vine sub forma lichida, avand la baza piretrine naturale pure sinergizate cu piperonil butoxide. Produsul nu contine solvent si este recomandat a se utiliza numai in dilutie exclusiva cu apa. Se utilizeaza cu ajutorul dispozitivelor ULV de tipul high performance fogging.


Este biodegradabil, continand cantitati minime de uleiuri minerale si compusi organici volatili. Astfel, AquaPy nu pateaza, nu lasa urme dupa aplicare si nu este inflamabil.

Se recomanda utilizarea sa in incintele sensibile: spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, case, camine de batrani, incinte in care se depoziteaza, pregateste si serveste hrana, spatii de depozitare (indiferent de materialele sau alimentele depozitate), depozite de tutun, zone urbane: parcuri, spatii rezidentiale si de agrement.


Insecticidul AquaPy reprezinta arma secreta in combaterea daunatorilor din cadrul serviciilor bio ale Companiei DDD, pastrand in acelasi timp grija pentru oameni si mediul inconjurator.


In cazul in care daunatorii va dau batai de cap, contati pe noi!


Cu stima,

Compania DDD


 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice