Ce este agentul DDD
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


Atunci cand doriti sa combateti vizitele musafirilor nedoriti precum germenii patogeni, insectele sau rozatoarele din casa sau din preajma acesteia este nevoie sa apelati la personalul specializat si anume la un agent DDD. Motivul? Va explicam in cele ce urmeaza.


Cine este agentul DDD? De ce este nevoie sa apelam la ajutorul unui agent DDD? Cum poti deveni agent DDD? Cum recunosti un agent DDD bine pregatit?


Cine este agentul DDD?

În primul rând, acesta este angajatul unei firme de profil DDD. Conform definitiei standardului ocupational, agentul de dezinfectie, deratizare, dezinsectie (agentul DDD) este specialistul care desfasoara activitati de dezinfectie, deratizare si dezinsectie in incinte, resedinte, scoli, crese, gradinite, cantine, spitale, birouri, sectoare industriale, agricole si administrative, mijloace de transport, precum si in spatii exterioare - zone populate, spatii verzi, parcuri etc. pentru inlaturarea germenilor patogeni si combaterea speciilor de insecte si rozatoare daunatoare. Acesta presteaza servicii atat in sectorul public, cat si in cel privat.


De ce este nevoie sa apelam la ajutorul unui agent DDD?

Agentul DDD poate recomanda solutii personalizate in functie de necesitatile voastre, aplicand metode de combatere a daunatorilor fara a pune in pericol siguranta voastra sau a mediului inconjurator.

Acesta explica actiunile de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie pe care urmeaza sa le realizeze, precizand locul exact si modul de interventie.

Agentul DDD monitorizeaza suprafetele tratate si se asigura ca scopul final este indeplinit prin aplicarea de masuri corective de combatere.

Agentul DDD garanteaza efectuarea lucrarii.

Substantele utilizate in procesele de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt indicate a se folosi de catre personal autorizat pentru evitarea riscurilor sanatatii persoanelor si a mediului inconjurator.


Cum poti deveni agent DDD?

Pentru a da o mana de ajutor in combaterea daunatorilor, poti opta pentru un curs de atestare profesionala. Acestea cuprind atat partea teoretica, cat si pe cea practica, ce are ca scop invatarea echipamentelor care urmeaza a fi utilizate, cat si metodele de aplicare a solutiilor folosite in acest domeniu.


Cum recunosti un agent DDD bine pregatit?

In primul rand, acesta face parte dintr-o echipa de incredere, iar Compania DDD este cel mai bun exemplu de standard ridicat al serviciilor de profil. În septembrie 2018, Compania D.D.D. a devenit prima si singura firma de pest management din Romania acreditata C.E.P.A. Asadar, agentii care lucreaza in cadrul companiei sunt printre cei mai bine pregatiti in domeniu, bazandu-se pe experienta certificata.


In cazul in care te confrunti cu o problema serioasa legata de daunatori si dezinfectie, nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti intinde o mana de ajutor specializata!Cu stima,

Compania DDD


 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice