Ce temeri pot aparea atunci cand apelezi la o companie DDD
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


Pentru ca ne dorim ca serviciile noastre sa fie ireprosabile, incercam sa acordam cat mai multa atentie parerilor clientilor nostri si sa venim in intampinarea nevoilor lor cu informatii, practici reglementate si profesionalism.

In incercarea noastra de a evolua permanent, am facut un sondaj in privinta temerilor pe care le-au experimentat o parte dintre clientii sau viitorii clienti ai firmelor DDD atunci cand au apelat ori si-au propus sa apeleze la serviciile unei astfel de companii. Am descoperit principalele frici si neajunsuri intampinate, motiv pentru care explicam in articolul de mai jos cum puteti sa le combateti pentru a avea in final rezultatul dorit. Dar, sa incepem cu inceputul!

Ce este o firma DDD?

Avand in vedere ca poate fi mai putin cunoscuta aceasta abreviere, DDD reprezinta - deratizare, dezinsectie si dezinfectie, astfel ca firmele ce functioneaza sub aceasta denumire au ca domeniu principal de activitate servicii DDD. Gasesti aici mai multe informatii despre agentul DDD, persoana cu ajutorul careia mediul inconjurator este mai sigur.


Cu ce vine in plus Compania DDD?

Pe langa serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pe care le indeplinim cu succes, bazandu-ne pe o echipa profesionista si tehnologie moderna, manifestam un interes sporit in implementarea unor solutii integrate in zona sociala, tintind catre ridicarea standardului de viata. Este responsabilitatea noastra sa asiguram un mediu propice pentru dezvoltare.


Cum recunosti o companie DDD bine pregatita?

Am ales sa oferim clientilor nostri servicii de calitate, profesionale, motiv pentru care, din septembrie 2018 suntem singura firma de pest management din Romania, care detine standardul european CEPA - CEN EN 16636, despre care puteti afla mai multe detalii aici.


Ce tip de produse se utilizeaza in cadrul serviciilor DDD?

Grija pentru mediu ne-a determinat sa alegem intotdeauna substante ecologice, de aceea, in functie de serviciul pe care trebuie sa-l onoram avem:

Dezinsectia ecologica poate fi executata cu ajutorul unor statii de captare pe baza de adeziv cu atractanti (alimentari sau hormonali), fiind o varianta ce nu dauneaza mediului. Totusi, atunci cand este nevoie sa folosim insecticid, acesta face parte din substantele avizate de Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele de toxicitate III si IV, care dupa aplicare, odata uscate, NU DAUNEAZA, vietatilor cu sange cald.

Compania DDD utilizeaza in cazul dezinsectiei BIO un produs spectaculos - AquaPy®, formulat pe baza unei tehnologii revolutionare antievaporare - FFASTTM - nu miroase, nu pateaza, nu lasa urme si e biodegradabil.

Dezinfectia poate fi realizata prin pulverizarea cu pompele de joasa sau inalta presiune a produselor cu un spectru larg de actiune asupra agentilor principali patogeni sau prin nebulizare (ceata rece).

Compania DDD utilizeaza sistemul automat de micronebulizare biodegradabila Nocospray Nocolyse, care are capacitatea de a reseta intr-un interval de 30-40 minute intreg istoricului V.B.S.F. virucid, bactericid, sporicid si fungicid acumulat in decursul timpului in spatiul tratat.

Deratizarea incepe numai dupa ce este facuta o analiza temeinica a gradului de infestare si a tipului de rozatoare. Desi preventia este principiul pe care-l insuflam clientilor nostri, atunci cand problema necesita rezolvare putem opta pentru o deratizare chimica sau ecologica.

Deratizarea ecologica practicata de Compania DDD se refera la prinderea si imobilizarea rozatoarelor in capcane, fiind urmata de colectarea, transportarea si incinerarea acestora.


Cum te asiguri ca produsul utilizat de catre agentul DDD este cel optim si se afla in concentratia potrivita?

Pentru ca una dintre temeri se refera la calitatea si concentratia solutiilor utilizate in serviciile DDD, puteti cere fisa tehnica sau avizul pentru substanta cu care se actioneaza. De asemenea, prepararea concentratiei trebuie realizata in prezenta dumneavoastra.

In cazul in care aceste doua solicitari nu sunt respectate puteti refuza lucrarea.


Cum stii daca procedura este una sigura pentru viata ta si a animalelor de companie?

Compania DDD ofera servicii bio, ce reusesc sa isi indeplineasca scopul, fara insa a afecta mediul inconjurator sau viata.

In cazul deratizarii, de exemplu, produsele pentru combaterea rozatoarelor trebuie puse in statii de intoxicare pentru a scadea riscul contactului cu oameni sau animale a substantelor raticide. Riscul otravirii accidentale scade considerabil daca aceste statii de intoxicare sunt din material plastic.

Toate insecticidele in forma lichida sunt toxice pentru oameni si animale, insa dupa cristalizarea solutiei, aceasta nu mai afecteaza animalele si oamenii. De aceea este important sa fiti informati si sa cereti detalii companiei DDD pe care o alegeti.


Exista vreo lege care sa oblige firmele sa incheie contracte cu furnizori DDD?

”In conformitate cu prevederile HCGMB 120/2010 privind aprobarea Normelor de Salubrizare si Igienizare ale Municipiului Bucuresti, Anexa 2, art. 5, persoanele fizice si juridice detinatoare de spatii construite, indiferent de destinatie, curt si/sau terenuri virane sau amenajate, sunt obligate sa efectueze dezinsectia in ritmul prevazut in prezentele norme.

Pentru persoane fizice conform art.4 lit.b -in institutii, apartamente si locuinte individuale dezinsectia se efectueaza ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Pentru persoane juridice conform art. 4 lit. a - in spatiile construite cu alta destinatie decat cea de locuinta, in subsolurile tehnice si in caminele retelelor se realizeaza trimestrial si ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar”.

Sanctiunile sunt cuprinse intre 500 - 1000 lei pentru persoanele fizice si 1000-5000 lei pentru persoanele juridice.


Pe langa unitatile cu profil alimentar mai sunt si unitatile sanitare ce au aceeasi obligatie lunara / trimestriala (dezinsectie/deratizare) conform ANRSC 82/2015 alineatele de la 100 la 105.

In cazul in care te confrunti cu o problema serioasa legata de daunatori si dezinfectie, nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti intinde o mana de ajutor profesionist!


Cu stima,

Compania DDD

 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice