CompaniaDDD despre o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele

CompaniaDDD pentru o studenţie lipsită de grija insecticidului de toate zilele

Despre o istorie tumultoasă: Studentul român şi gândacii din cămineCâţi îşi mai amintesc zilele studenţiei? Petreceri, pachete aduse pe tren, mese la comun, camere înghesuite şi gândacii, chiriaşii de serviciu. Dezgustători, dar nelipsiţi din peisaj. Circulau legende cu gândacii uriaşi de la Poli, care erau uşor de recunoscut după petele de ojă în nuanţe cât mai stridente, astfel încât să nu fie confundaţi cu cei ai vecinului de lângă. Ei bine, vremurile au rămas aproape neschimbate.

Am mers de curând prin căminele bucureştene, iar studenţii încă se plâng de veşnicii lor colocatari. Ce-i drept, echipa noastră i-a văzut mişunând nestingheriţi pe coridoare sau prin băi şi vă spunem cu sinceritate că am reperat nişte exemplare cu adevărat reuşite, care rezistau revoltător de bine.

Chiar dacă în cămine se pot lega prietenii de durată cu astfel de vietăţi, noi credem că este important ca studenţii să ştie exact la ce se expun în momentul în care vin în contact cu aceşti dăunători, care deşi păr aproape inofensivi, pot fi cauza multor afecţiuni.

În primul rând, nu trebuie să vă mire faptul că această aproape eternă şi nejustificată prezenţă se datorează capacităţii lor rapide de reproducere şi a rezistenţei dobândite de-a lungul timpului.

Revenind la riscurile la care ne supunem aproape fără să realizăm, le-am selectat pe cele mai cunoscute sau, din contra, pe cele mai exotice.

Nu e exclus ca în momentul în care suferiţi de o zdravănă toxiinfecţie alimentară, responsabili să fie aceşti chiriaşi nepoftiţi, deoarece ei pot transmite pe zeci de kilometri astfel de germeni şi pot răspândi dizenteria şi gastro-enterita.

De asemenea, atenţie la astmul bronşic, deoarece saliva, excrementele şi microorganismele de descompunere a gândacilor de bucătărie pot favoriza agravarea bolii.

Ca bonus, există şi o fobie declanşată de apariţia gândacilor de bucătărie, pe care specialiştii o numesc katsaridafobie şi care se manifestă prin creşterea tensiunii arteriale, nelinişte şi înmulţirea bătăilor inimii.


Aşadar, mare atenţie cum vă selectaţi prietenii. ;)

Noi mizăm doar pe cei de calitate şi vă scăpăm de gândacii dizgraţioşi care va invadează intimitatea şi care vă pot afecta sănătatea:

CompaniaDDD pentru studenţii care vor o studenţie fără gândaci!

 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice