Insecticide naturale
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


Insectele sunt nelipsite în vieţile noastre, fie că le întâlnim în interiorul casei sau în preajma sa, de multe ori ajung să ne dea bătăi de cap. Cum adesea preferăm să facem treburile casei singuri, fără a mai apela la ajutor specializat, am descoperit puterea insecticidelor pentru combaterea micilor vietăţi supărătoare. Totuşi, atunci când vorbim despre o invazie majoră, sfatul nostru este să căutaţi ajutor la o companie specializată în servicii de dezinsecţie, deratizare şi dezinfectare.


Ce sunt insecticidele?

Insecticidele sunt substanţe special realizate pentru a avea un efect de neutralizare asupra diferitelor tipuri de insecte. Fie că vorbim despre substanţe neuro-toxice sau cele care elimină în mod instant insecta, toate acestea au un potenţial risc toxic. Aşadar, atunci când sunt utilizate, trebuie să respectaţi toate indicaţiile de folosire, păstrare dar şi de siguranţă.


Câte tipuri de insecticide există?

În principiu, există două tipuri de insecticide, ce se adresează unuia sau mai multor tipuri de insectă:

pudră - acestea sunt foarte populare, fiind atât eficiente cât şi fiabile.

lichide


Ce insecticid folosim noi, în cadrul serviciilor Companiei DDD?

Pentru că grija pentru mediul înconjurător intră în atribuţiile noastre, alegem să oferim clienţilor noştri produse şi servicii care să îi ferească de toxine, dar care să asigure eficienţă.

Arma secretă este AquaPy®, o soluţie (un insecticid lichid) pentru dezinsecţie ce are nevoie de o singură floare - crizantema. Aceasta este formulată, integrată, pe bază de piretrine naturale - extract de plante provenit din polenul crizantemei africane (Pyrethrum cinerariaefolium ), care acţionează prin contact şi ingestie asupra dăunătorilor, distrugându-le sistemul nervos şi provocându-le moartea.

Ceea ce trebuie să reţineţi este că AquaPy® nu miroase, nu pătează, nu lasă urme, este formulat pe baza unei tehnologii antievaporare şi e biodegradabil, iar încăperea în care s-a produs dezinsecţia poate fi utilizată în doar câteva ore.


Ce insecticide naturale pentru combaterea insectelor din casă există?

Pentru că insecticidele toxice sunt de evitat atunci când doriţi soluţii pentru căminele voastre, există variante ce se pot aplica cu uşurinţă, fără să pună în pericol sănătatea voastră sau a animalelor de companie.

Pentru combaterea ţânţarilor - utilizaţi muşcatele. Uleiul esenţial al florii este un repelent pentru ţânţari. Utilizează o picătură de ulei esenţial de muşcată, cu 10 picături de ulei vegetal şi poţi aplica această soluţie pe suprafaţa corpului. Un ghiveci cu muşcate la fereastră vă poate scuti de problema acestor insecte pe timpul verii. De asemenea, busuiocul şi rozmarinul ţin şi ei aceste insecte la distanţă, dar şi muştele.

Pentru combaterea păianjenilor - puteţi încerca săpunul negru, un produs biodegradabil, care nu poluează şi ucide păianjenii. Amestecă doi litri de apă călduţă cu 200 g de săpun negru, lasă-l la dizolvat, adăugând apoi opt litri de apă rece şi amestecă energic.

Pentru combaterea viespilor şi tăunilor - uleiurile esenţiale de lămâiţă, lavandă, muşcată şi cuişoare sunt un bun repelent pentru aceste insecte. Amestecă 3 ml din uleiul de lămâiţă, 3 ml de ulei de lavandă, 3 ml de ulei esenţial de muşcată şi 1 ml de ulei de cuişoare într-un bol cu apă fierbinte şi lasă-l la difuzat.

Pentru combaterea insectelor în general - bicarbonatul de sodiu este unul dintre elementele cheie din gospodăriile noastre, fiind un puternic insecticid, biodegradabil şi netoxic pentru mediu. Amestecă 1 linguriţă cu bicarbonat de sodiu cu 4 linguriţe de ulei de măsline. Adaugă amestecul într-o sticlă cu pulverizator, umplută cu 500 ml de apă şi utilizează-l până la dispariţia insectelor. Şi usturoiul, pe lângă beneficiile asupra sănătăţii umane, poate fi utilizat în combaterea insectelor în general. 100 de grame de usturoi tocat, amestecat cu puţin ulei şi acoperit peste noapte, ulterior strecurat, peste care adăugaţi un litru de săpun dizolvat în apă şi veţi obţine o soluţie. O puteţi folosi pentru plante, (1 parte soluţie la 50 părţi de apă).

Melcii, fluturele alb al verzei şi omizile pot fi combătute - amestecaţi 1 kg de tije de rubarbă în 8-10 l de apă. Lăsaţi la macerat tip de cel puţin 24 de ore, filtraţi şi pulverizaţi o dată pe zi, timp de trei zile. Blenduiţi fulgii de chili şi apa pentru a obţine soluţia ideală pentru a combate omizile.

Pentru combaterea muştelor - utilizaţi castravetele, care are proprietăţi ce opresc depunerea ouălelor în coşul de gunoi. Aşezaţi felii de castravete într-un bol şi lăsaţi-l peste noapte pentru a alunga insectele din încăpere.

Pentru a combate gândacii de bucătărie - amestecaţi o linguriţă de ipsos cu o linguriţă de făină albă şi una de zahăr pudră. Aşezaţi amestecul în locul pe unde trec insectele şi alături o farfurie cu apă. Gândacii se vor hrăni cu amestecul şi ulterior cu apa, ducând astfel la întărirea ipsosului şi deci la decesul insectei.

Puricii, un risc superior al celor care au animale de companie, pot fi combătuţi - arborele de ceai, mai exact o reţetă din 10 ml de ulei esenţial de arbore de ceai, 5 ml de lavandă şi 10 ml de lămâiţă împreună cu alcool de 90 de grade, într-un flacon de 100 ml. Pulverizaţi în casă, pe blana animalului, pe perne, de maxim 2 ori pe săptămână.

Scăpaţi de molii fără a utiliza naftalina (care este considerată cancerigenă) - cedrul este o alternativă utilă. Într-un flacon de 10 ml amestecaţi 5 picături de ulei de cedru, 5 picături de ulei de lavandă şi 5 picături de ulei de rozmarin. Poţi turna amestecul pe cuburi de lemn sau pietre poroase ce pot fi depozitate în dulapuri, ori pe dischete demachiante. Le poţi reînnoi suficient de des, în special în septembrie, când larvele moliilor ies din ouă.

Împotriva furnicilor - utilizaţi lavanda şi menta. Amestecaţi într-o sticlă cu pulverizator, 5 picături de ulei esenţial de lavandă, 10 picături de ulei esenţial de mentă şi un sfert de litru de alcool de 40 de grade. Pulverizaţi de mai multe ori pe zi în locul pe unde observaţi prezenţa furnicilor.


În cazul în care vă confruntaţi cu o problemă serioasă legată de dăunători, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a-vă întinde o mână de ajutor specializată!


Cu stimă,

Compania DDD

 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice