Oferta vara 2018
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


Pentru blocuri şi Vino cu vecinul - faceţi cunoştinţă cu ofertele noastre speciale 360 care acoperă spaţiul de locuit şi spaţiul colateral de locuit.


Adresate administratorilor de bloc şi locatarilor, Pentru blocuri şi Vino cu vecinul sunt adaptările pe care Compania D.D.D le-a făcut conceptului de #smartCitizenship.

Osmoza dintre starea de sănătate publică şi prestarea serviciilor D.D.D e cuprinsă în standardul prefesional CEPA.


În primăvara lui 2018 am fost găzduit la Bruxelles, la adunarea anuală CEPA.

Temele principale de discuţie au fost implicarea şi prezenţa organizaţiilor furnizoare de servicii d.d.d., în mod activ, în viaţa comunităţii. Fie că vorbim despre opţiuni organizaţionale, fie că vorbim de opţiuni personale, metaforic standardul CEPA vorbeşte despre un spirit de cooperare între stakeholderi.

Aşadar, ofertele noastre speciale 360 au un puternic filon pro-activ.


În cazul nostru, oferta Vino cu vecinul răspunde unei îngrijorări recurente regăsite de-a lungul anilor de experienţă - viralizarea şi capacitatea extraordinara a gândacilor de bucătărie sau de canalizare de a se înmulţi şi de a migra.


Ştiaţi că, de pildă, aceştia pot rezita şi până la trei luni în cele mai înguste crăpături, fără mâncare, doar cu apă? Stau ascunşi în grupuri restrânse şi căutarea ascunzătorilor se face cu ajutorul unui feromon de agregare secretat prin excremente? Şi tocmai de aceea exterminarea lor se face luând în calcul perimetre cât mai largi. Din păcate, de multe ori, în România, acţionăm în momentul invaziei fără a lua în calcul intervenţiile preventive care ar elimina, de fapt, tulpină principală încă din faşă.

V-aţi gândit vreodată la această abordare? Noi da. Şi, în plus, am adăugat şi spaţiul vecin cu reducere de 10% pentru întreagă lucrare.


Pentru spaţiile comune ale blocurilor, ne adresăm direct administratorilor de bloc iar în elaborarea ofertei am pornit de la aceeaşi idee integratoare 360 - sănătatea mediului de locuit nu cunoaşte bariere.

Un oraş sănătos începe cu eforturile fiecăruia dintre noi de a-l menţine curat. Iar primul pas pe care îl putem face împreună e să ne asigurăm că spaţiul în care locuim e, nu doar curăţat de dăunători dar şi ferit: exterminare şi prevenţie la standarde europene. Rozătoarele şi artropodele sunt, până la urmă, cele mai eficiente purtătoare de boli.


Prevenţia în DDD: ce e bine să ştii atunci când apelezi la o firma de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie

Fii atent la avizele şi la produsele folosite;

Fii atent la modalitatea de identificare a agenţilor DDD;

Fii atent la modalitatea în care este negociat contractul;

Fii atent la modalitatea de intervenţie.


Cu gânduri de bine, sper să ne regăsim prin intermediul ofertelor speciale,

Gabriel Munteanu,

CEO Compania DDD

 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice