Cand pisica nu-i acasa
 

Când pisica nu-i acasă, stăpânul apelează CompaniaDDD
#coDDDCum e să te trezeşti, când ţi-e lumea mai dragă, cu te miri ce vietăţi care îţi invadează bucătăria, baia, dormitorul, birourile, holurile, sala de conferinţă, sala de aşteptare, sala de clasă, salonul de spiral, restaurantul sau toate deodată?

Îngrozitor am spune la unison. Trebuie să fi trecut măcar o dată prin asta ca să simţi toată frustrarea şi indispoziţia care vin laolaltă cu musafirii nepoftiţi.


Dar ce te faci când îţi deschizi o nouă afacere, ai un sediu nou, eşti poate la început, plin de entuziasm, gata să atragi câţi mai mulţi clienţi, plăteşti o chirie, iar costurile sunt deloc de neglijat, însă în loc să te concentrezi pe demararea proiectelor, te pomeneşti cu o invazie de necuvântătoare care îţi trec pragul ca să-ţi ureze un bun venit de pomină.


Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi lui Vlad Popă, un antreprenor care, aflat în căutarea unei chirii mai mici, a acceptat un spaţiu care avea să-i dea mari bătăi de cap, până să întâlnească specialiştii care să-l scoată din încurcătură.


Vlad ne-a povestit că spaţiul neînchiriat de o perioadă îndelungată devenise culcuş pentru o sumedenie de dăunători., astfel că nu a mai stat pe gânduri şi a apelat la mai multe variante care să-l scape de probleme, dar care s-au dovedit ineficiente şi care l-au costat timp, bani şi efort în zadar.


Am încercat să îi îndepărtez cu ajutorul unei firme locale de deratizare dar nu au apărut rezultate durabile, cu toate că preţul a fost enorm., spune Popă pe blogul său.


Dar cum din fiecare experienţă negativă avem de învăţat, la fel şi antreprenorul a ajuns la noi si l-am ajutat să scape de problema care i-ar fi putut periclita întreaga afacere.


Mai mult, Vlad spune că a fost impresionat nu numai de eficienţa echipei cu care a colaborat, dar şi de profesionalismul de care a dat dovadă în momentul în care i-a recomandat fără vreun cost suplimentar un plan de măsuri de prevenire pentru a preîntâmpina repetarea istoriei neplăcute.


Dar asta nu e tot, deoarece Compania DDD şi-a luat angajamentul de a nu percepe costuri suplimentare, în cazul în care deratizarea nu ar fi avut succes pe deplin.


Dar deja ştim că nu a fost nevoie de o altă intervenţie, iar antreprenorul nostru a putut să-şi înceapă, în sfârşit activitatea, la nou sediu.


Iată o poveste unde finalul fericit a fost asigurat în întregime de CompaniaDDD.


Întregul testimonial aiciCând pisica nu-i acasă, CompaniaDDD preia controlul. Contaţi pe noi!

 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice