Nocospray 2 - nocolyse, De ce Compania DDD te incurajeaza sa il alegi cand vrei dezinfectie
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele

Nocospray 2 - nocolyse,
De ce Compania DDD™ te incurajeaza sa il alegi cand vrei dezinfectie


Dragii nostri, dupa cum va spuneam, va punem la dispozitie un material extins despre ce inseamna, din punct de vedere tehnic si al efectelor dezinfectia uscata cu nocospray 2 - nocolyse, cu produse BIO certificate de Ministerul Sanatatii.


Produsele utilizate nu contin chimicale periculoase personalului uman, animalelor de companie si este total biodegradabil. Se foloseste pe scară largă in aviatie (la sterilizarea aeronavelor) în Statele Unite - Canada si multe state europene fiind aprobat de C.A.S.A. (Civil Aviation Safety Authority) ca fiind un produs 100% sigur.


Avantaje:

- Procedura simplificata: pulverizare si fixare, superior eficienta comparativ cu metodele traditionale prin folosirea aburului sau a nebulizării umede, nebulizarea uscată Nocospray acoperind 100% suprafata si volumul încăperii. Usor de utilizat, rapid datorită timpilor scurti de fixare al produsului, economic disponibilizând imediat spatiul dezinfectat. Procesul se bazeaza pe generarea de ceată uscată, cu depuneri pe fiecare cm2. Se pot trata volume cuprinse între 1m3 si 2000m3.

- Sistemul are o rată de succes de 99,99% pentru dezinfectie.


Produsul Nocolyse


- Produsul nocolyse nu produce umezeală si nici acid paracetic, deci nu este coroziv, astfel putându-se trata si echipamentele electronice.nu Nu pătează, nu necesită aerisirea spaţiului, nu este periculos pentru personal sau mediu, nu generează reziduri, fiind 100% sigur cu componentele electronice active.

- Este total biodegradabil, nonagresiv cu mediul si nonalergic.

- Nocolyse ofera protecţie bactericidă, sporicidă si fungicidă prin dezinfectie periodică, la intervale de 20-30 zile in funcţie de traficul în zona tratată.


Produsul Nocolyse

- Utilizând Nocolyse aducem la zero indicele de risc datorită dezinfecţiei, resetându-se într-un interval de 30-40 minute intreg istoricul V.B.S.F. (viricid, bactericid, sporicid şi fungicid).

- Aceleaşi criterii se aplică şi în spaţiile publice (grădiniţe, scoli, săli de spectacol, cinematografe, gări, aeroporturi, biserici, spaţii publice, spaţii zootehnice) si nu în ultimul rând propria casă. Elimină mirosul neplăcut generat de utilizarea anterioară a hipocloritului de sodiu cât si mirosurile de natură organică.


Produsul Nocolyse

Va astept cu interes pe blogul Compania DDD™, pe pagina de Facebook, pe site - in formularele de contact. Suntem pregatiti pentru intrebari, provocari si, desigur, colaborari din ce in ce mai interesante, mai cuprinzatoare, mai aproape de confort si de preventie decat de obligativitate.


Gabriel Munteanu

Viata e frumoasa cand ai grija de mediul din jurul tau.

Compania DDD™, luam grija prin grija.

Gabi Munteanu, CEO Compania DDD™

 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice