Plosnita cerealelor
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


Ti s-a intamplat cu siguranta sa deschizi geamul si sa dai nas in nas cu gandacul urat mirositor, ce si-a facut casa in rama ferestrei, ori sa te trezesti cu o ganganie bazaitoare si respingatoare survoland in jurul becului din camera. Desi este o insecta specifica marilor culturi de cereale (grau), finalul de sezon agricol (septembrie - octombrie) o aduce tot mai aproape de caminele noastre, in cautarea hranei.


Acesti gandaci urat mirositor sunt originari din Asia si sunt cunoscuti sub numele de plosnita cerealelor. In functie de varsta si perioada anului, ea prezinta o carcasa verde-maronie si in ciuda aspectului neprietenos este chiar inofensiva. Nu prezinta un pericol pentru om, intrucat nu inteapa si nu se face responsabila de purtarea diferitelor boli. Singurul aspect deranjant este acela al mirosului metalic pe care il emana atunci cand se simte in pericol sau este strivita.


La inceputul perioadei reci, plosnita migreaza din zona lanurilor de grau si opteaza pentru adapostul caselor noastre. Fie ca se delecteaza cu florile aflate la noi pe balcon, ori isi gaseste drept culcus o crapatura din perete sau in zona tevilor de aerisire, plosnita cerealelor nu reprezinta un motiv de ingrijorare caci nu depunde oua in interiorul casei. Cu putina rabdare, din luna mai insecta se reintoarce in lanurile de cereale, reprezentand o bataie de cap pentru agricultori.


Cea mai simpla metoda de a scapa de plosnitele cerealelor este dotarea ferestrelor cu plase impotriva insectelor. Daca totusi ai nevoie de o mana de ajutor, specialistii nostri pot interveni pentru a te scapa de batai de cap.


Conteaza pe noi - CompaniaDDD!

 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice