Compania DDD prima companie de prevenție și servicii supra-specializate D.D.D.
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele

Compania DDD™,
prima companie de prevenţie şi servicii supra-specializate D.D.D.


Am inceput anul 2018 sub semnul provocarii si cu ambitii mari. La final de 2017 ne-am dat seama ca am crescut, am invatat, am incercat, am reusit.

Prezenta in topul companiilor de nisa, in ciuda tumultului legislativ pe care il cunoastem noi, cei din breasla, certificarea data de comunitatea Strongest in Romania si onoarea de a fi numita firma de incredere, ne-au confirmat reputatia si ne-au alimentat dorinta de a merge si mai departe.


Care e urmatorul pas in piata DDD?

Cand esti prins in fiecare zi in malaxorul deciziilor, contractelor, livrarilor la standarde ridicate, uiti uneori sa te uiti in jur. Adica sa te raportezi la terenul pe care joci si sa vezi cum poti acoperi groapa de care te-ai impiedicat in momentul in care ai vrut sa lansezi un atac de la mijlocul terenului.

In aceasta etapa suntem noi, Compania DDD™, astazi. Ne uitam in jur si ne gandim ce am putea schimba astfel incat jocul in sine sa fie mai competitiv si mai onest.


Am facut tot ceea ce piata ne-a cerut - de la servicii DDD ecologice, includerea unitatilor protejate, livrarea in termene foarte scurte pe concept propriu (ASAP), includerea in SEAP, brand cu acoperire nationala, cu echipa pregatita si supervizata la firul ierbii, cu coordonare discreta si prezenta 100% (de la programari, la acte si detalii logistice).


Compania DDD stand

Dar am uitat, pe moment, sa ne intrebam, ce putem aduce noi nou in piata.


Asadar, la inceput de 2018, pe fundalul unei ierni pline de virusi, raceli, bacterii, temperaturi semi-ridicate am decis sa schimbam standardul.

Analizand intrebarile clientilor nostri, temerile si cerintele lor, ne-am dat seama ca din piata DDD lipseste notiune de preventie si, implicit, de educatie.


DDD preventiv - confort si educatie


Din 2018, Compania DDD™ impune in piata conceptul de DDD preventiv - confort si educatie. Astazi, prin D.D.D. preventiv ce ne dorim este sa sustinem piata d.d.d in totalitate:

  • atat prin facilitarea inovatiilor in Romania - si avem parteneriate deja stabilite in aceasta directie (mentionand aici dezinfectia uscata cu nocospray 2 - nocolyse, cu produse BIO certificate de Ministerul Sanatatii);

  • cat si prin o prezenta cat mai accentuata si o voce cat mai clara. Vrem sa ne spijinim clientii 100%, dandu-le toate informatiile necesare alegerii unei solutii optime si in beneficiul lor suprem.

  • ne dorim sa atragem atentia asupra necesitatii preventiei si in materie de d.d.d., ridicand standardul de la obligativitate la organicitate. Pentru o viata sanatoasa e bine sa ai grija din timp de mediul in care te desfasori.Dezinfectia uscata, primul pas spre DDD preventiv


Primul nostru pas, facut in primul trimestru al lui 2018 a fost includerea in grila noastra de servicii, a dezinfectiei uscate.

Sunt parinte, am trecut printr-o iarna plina de raceli si mi-am dorit sa fac o dezinfectie de primavara care sa nu dauneze ABSOLUT cu nimic celor mici.

Desigur, dezinfectia pe care o ofeream publicului era de calitate insa, cand ai in fata probleme respiratorii si copii cu varste nu mai mari de 9 ani, te gandesti de doua ori daca alegi sau nu dezinfectia cu caracter profesional - cu spectru larg de actiune, cu efect foarte puternic si, te gandesti, daca exista alternative mai elegante, mai rafinate, mai aproapiate de ideea de confort.


In aceeasi masura, prin introducerea noutatilor de ultima generatie, imi doresc foarte tare sa schimb perceptia asupra acestui tip de servicii - de la obligativitate la organicitate. Daunatorii nu apar din senin ci, pentru ca, au gasit, in timp, mediu propice de dezvoltare. O curatare continua a spatiului, cu costuri corecte si cu servicii de calitate, completata de consultanta si de interventii de verificare, va scutesc de multa bataie de cap. Cu alte cuvinte, preventie - venim, curatam si apoi verificam periodic. Tinem din scurt.


In acest context am decis sa achizitionez sistemul nocolyse.


Nocolyse

Stiam, desigur, de el si a fost alternativa perfecta. Marele avantaj al conceptului este că resetează total istoricul si incărcatura nocivă (virucidă, bactericidă, fungicidă si sporicidă) a spatiului dezinfectat. Am decis sa introduc serviciul in grila noastra DDD si, mai mult, sa ofer toate informatiile de care un potential client are nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in achizitionarea serviciilor DDD.

Am fost prezenti cu sistemul la Cleaning Show, la finalul lunii martie. Va las aici cateva fotografii si iar detalii gasiti in acest articol explicativ.


Va astept cu interes pe blogul Compania DDD™, pe pagina de Facebook, pe site - in formularele de contact. Suntem pregatiti pentru intrebari, provocari si, desigur, colaborari din ce in ce mai interesante, mai cuprinzatoare, mai aproape de confort si de preventie decat de obligativitate.


Viata e frumoasa cand ai grija de mediul din jurul tau.

Compania DDD™, luam grija prin grija.

Gabi Munteanu, CEO Compania DDD™

 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice